Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigen en accepteren


Na de sluiting van de reactietermijn worden de reacties gesorteerd en nodigt de woningcorporatie de eerste kandidaten uit voor een bezichtiging. De corporatie bepaalt hoeveel mensen worden uitgenodigd.

Als u bent geselecteerd om de woning te bezichtigen krijgt u eerst een e-mail of telefoontje om uw belangstelling te peilen (afhankelijk van de contactwijze die u heeft opgegeven).

U krijgt de uitnodiging  voor de bezichtiging via telefoon of e-mail. Dit geldt voor bijna alle woningen. Als dit nadrukkelijk bij de advertentie wordt aangegeven krijgt u de uitnodiging via de post.

Na de bezichtiging moet u tijdig doorgeven of u de woning accepteert.

Bent u de kandidaat met de gunstigste positie, dan krijgt u een voorlopige aanbieding. Bij een voorlopige aanbieding worden uw gegevens eerst gecontroleerd. Zijn uw gegevens juist en compleet, dan krijgt u een huurcontract aangeboden. Als u na een definitieve acceptatie alsnog besluit om van de woning af te zien, dan wordt er 1 maand huur in rekening gebracht.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website live

Deze website van WoningNet regio Midden-Holland is vernieuwd en er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.