Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigen


De meeste corporaties nodigen u de dag na de selectie uit voor de bezichtiging.
U ontvangt de uitnodiging per e-mail.

In de uitnodiging staat wanneer en hoe u de woning kunt bezichtigen. Is de woning nog bewoond, dan krijgt u de contactgegevens van de huidige bewoner om een afspraak te maken.

Als de woning onbewoond is, dan kunt u de sleutel ophalen bij de woningcorporatie.
Het is ook mogelijk dat u een uitnodiging ontvangt voor een groepsbezichtiging. De datum en de tijd van zo’n bezichtiging staan vast. In de uitnodiging leest u ook wanneer u uiterlijk moet doorgeven of u de woning accepteert of niet. Doet u dit niet op tijd, dan vervalt de aanbieding.

Het is niet de bedoeling dat u de woning gaat bekijken als u geen uitnodiging heeft ontvangen.


Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik een woning bezichtigen?

Na de selectie van de kandidaten bepaalt de corporatie een bezichtigingsdatum. Vervolgens worden er kandidaten uitgenodigd. Per woning kunnen dit meerdere kandidaten tegelijk zijn. Als de woning nog bewoond is krijgt u de contactgegevens van de huidige bewoner.

Het is niet mogelijk om een woningbezichtiging te verplaatsen. Als u zelf niet op het tijdstip kunt komen, mag u wel iemand namens u sturen. Deze persoon moet dan wel beschikken over alle relevante gegevens die u moet aanleveren. Let op: het is dan niet mogelijk om de woning later alsnog zelf te bezichtigen.

Hoe word ik uitgenodigd voor een bezichtiging?

U krijgt een aanbieding voor een woning per e-mail.

Voor een woningbezichtiging krijgt u de contactgegevens van de huidige bewoner of de bezichtigingdatum en -tijd door. Verder wordt u geïnformeerd wanneer u uiterlijk moet doorgeven of u de woning wel of niet accepteert.

Uitleg ?

×
Maatschappelijke binding gemeente Waddinxveen voor starters

Bent u tussen de 18 en 29 jaar en woont u in Waddinxveen of heeft u in Waddinxveen gewoond?
Dan heeft u wellicht binding met de gemeente Waddinxveen.

Lees de volgende tekst goed door vóórdat u reageert op het woningaanbod!

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.