Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Vrijesectorhuurwoning


Een vrijesectorhuurwoning is een huurwoning met een netto huurprijs vanaf € 720,43 per maand. U hoeft niet ingeschreven te staan bij WoningNet om op een vrijesectorhuurwoning te kunnen reageren. Als u meer informatie wilt over vrijesectorwoningen, neem dan contact op met een van de woningcorporaties.


Een vrijesectorhuurwoning hoeft niet te worden verdeeld via de regels die gelden voor sociale huurwoningen. Een verhuurder kan zelf bepalen wie in aanmerking komt voor de woning. Een eigenaar van een vrijesectorhuurwoning kan verschillende eisen stellen aan huurders, zoals een inkomenseis. Vaak moet uw netto maandinkomen minimaal vier maal de kale huurprijs zijn.

U vindt vrijesectorhuurwoningen op deze site en op www.rooftrack.nl.


Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik wachten op een vrijesectorhuurwoning?

Voor huurwoningen boven de sociale huurgrens zijn geen wachttijden te geven. Als u op zo'n vrije sector woning reageert, neemt de verhuurder contact met u op.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website live

Deze website van WoningNet regio Midden-Holland is vernieuwd en er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.