Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inschrijving verlengen


Uw registratie wordt automatisch jaarlijks verlengd. Na inschrijving is de registratie een jaar geldig. De eerste verlengingsdatum is dus precies een jaar na de inschrijfdatum. Een verlenging is vooralsnog kosteloos.


U ontvangt ongeveer een maand voor de vervaldatum een e-mail over de verlenging. Daarin staat dat uw inschrijving automatisch wordt verlengd.  Om te verlengen hoeft u niets te doen en er zijn aan deze verlenging vooralsnog geen kosten verbonden. 

In de mail vragen wij u wel of uw gegevens nog kloppen.  Een overzicht van uw gegevens vindt u op uw profiel. Wilt u niet meer als woningzoekende bij WoningNet ingeschreven blijven staan, dan kunt u zelf uw inschrijving beëindigen in uw profiel.

Als u binnen een half jaar na uitschrijving alsnog wil her inschrijven, wordt uw registratie hersteld. Een half jaar na uitschrijving is het niet meer mogelijk om de inschrijving te herstellen. U moet zich dan opnieuw inschrijven en u moet weer inschrijfgeld betalen.

Let op:

NB: Op 14 mei 2019 voeren wij een wijziging door in de website en het woonruimteverdeelsysteem. Hierdoor ontvangt u, indien uw inschrijving afloopt tussen 8 mei en 1 juli 2019, geen mail met de kennisgeving verlenging. Vanaf 2 juli 2019 wordt de kennisgeving verlenging weer regulier verstuurd.

Wij sturen de woningzoekenden, die in de periode van 8 mei tot en met 1 juli deze mail wel hadden moeten ontvangen, een herinnering.Veelgestelde vragen

Wanneer en hoe moet ik mijn registratie verlengen?

Uw registratie wordt automatisch jaarlijks verlengd. Na inschrijving is de registratie een jaar geldig. De eerste verlengingsdatum is dus precies een jaar na de inschrijfdatum. Een verlenging is vooralsnog kosteloos. U ontvangt ongeveer een maand voor de vervaldatum een e-mail over de verlenging. Daarin staat dat uw inschrijving automatisch wordt verlengd.  Om te verlengen hoeft u niets te doen.

In de mail vragen wij u of uw gegevens nog kloppen.  Een overzicht van uw gegevens vindt u op uw profiel. Wilt u niet meer als woningzoekende bij WoningNet ingeschreven blijven staan, dan kunt u zelf uw inschrijving beëindigen in uw profiel.

Als u bent ingelogd, kunt u via Mijn WoningNet > Profiel nagaan wat de geldigheidsdatum is van uw registratie. Op verzoek kunt u een bevestiging ontvangen.


Hoe weet ik of de verlenging is gelukt?

Als u inlogt kunt u bij Mijn WoningNet > Profiel de geldigheidsdatum van uw registratie zien.

Ik heb mij per ongeluk uitgeschreven. Hoe herstel ik dit?

Als u direct na de uitschrijving contact opneemt met een van de woningcorporaties, kan een medewerker uw registratie weer herstellen. Dit is niet meer mogelijk als de uitschrijving langer dan een half jaar geleden heeft plaatsgevonden.

Uitleg ?

×
Maatschappelijke binding gemeente Waddinxveen voor starters

Bent u tussen de 18 en 29 jaar en woont u in Waddinxveen of heeft u in Waddinxveen gewoond?
Dan heeft u wellicht binding met de gemeente Waddinxveen.

Lees de volgende tekst goed door vóórdat u reageert op het woningaanbod!

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.