Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inschrijving verlengen


Uw registratie moet jaarlijks worden verlengd. Na inschrijving is de registratie twee jaar geldig en de eerste verlengingsdatum is dus precies twee jaar na de inschrijfdatum. Een verlenging is vooralsnog kosteloos.

U ontvangt ongeveer een maand voor de vervaldatum een e-mail over de verlenging. Daarin staat hoe u uw inschrijving via de website kunt verlengen. U verlengt uw inschrijving met een jaar.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verlengen van uw registratie. U kunt zelf nagaan welke einddatum uw inschrijving heeft: log in en klik bij Mijn WoningNet op Profiel.

Als u binnen een half jaar na uitschrijving alsnog wil herinschrijven, wordt uw registratie hersteld. Een half jaar na uitschrijving is het niet meer mogelijk om de inschrijving te herstellen. U moet zich dan opnieuw inschrijven en u moet weer inschrijfgeld betalen.


Veelgestelde vragen

Wanneer en hoe moet ik mijn registratie verlengen?

De registratie kan na twee jaar worden verlengd. Na inschrijving is de registratie twee jaar geldig en de eerste verlengingsdatum is precies twee jaar na de inschrijfdatum. U ontvangt ongeveer een maand voor de vervaldatum een e-mail over de verlenging. Daarin staat hoe u uw inschrijving via de website kunt verlengen. U verlengt uw inschrijving met een jaar. Dit is vooralsnog kosteloos.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verlengen van uw registratie.

Als u bent ingelogd kunt u via Mijn WoningNet > Profiel nagaan wat de geldigheidsdatum is van uw registratie. Op verzoek kunt u een bevestiging ontvangen.

Hoe weet ik of de verlenging is gelukt?

Als u inlogt kunt u bij Mijn WoningNet > Profiel de geldigheidsdatum van uw registratie zien.

Ik heb mij per ongeluk uitgeschreven. Hoe herstel ik dit?

Als u direct na de uitschrijving contact opneemt met een van de woningcorporaties, kan een medewerker uw registratie weer herstellen. Dit is niet meer mogelijk als de uitschrijving langer dan een half jaar geleden heeft plaatsgevonden.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.