Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Gegevens wijzigen


Uw inschrijfgegevens bepalen voor welke woningen u in aanmerking komt. Bij toewijzing controleert de woningcorporatie of de gegevens van uw inschrijving kloppen. Als deze gegevens onjuist zijn, kan de corporatie besluiten om de woningaanbieding in te trekken. Pas daarom bij veranderingen direct uw inschrijfgegevens aan.

Uw inschrijfgegevens wijzigt u eenvoudig via Mijn WoningNet als u bent ingelogd. Heeft u al op woningen gereageerd, dan moet u deze reacties eerst verwijderen, voordat u uw gegevens kunt wijzigen. Met uw gewijzigde gegevens kunt u vervolgens opnieuw op de woningen reageren.


Veelgestelde vragen

Kan ik mijn inschrijving ook gebruiken voor een andere regio?

Een inschrijving bij WoningNet regio Midden-Holland is alleen te gebruiken voor deze regio.

Wanneer en hoe moet ik mijn registratie verlengen?

Uw registratie wordt automatisch jaarlijks verlengd. Na inschrijving is de registratie een jaar geldig. De eerste verlengingsdatum is dus precies een jaar na de inschrijfdatum. Een verlenging is vooralsnog kosteloos. U ontvangt ongeveer een maand voor de vervaldatum een e-mail over de verlenging. Daarin staat dat uw inschrijving automatisch wordt verlengd.  Om te verlengen hoeft u niets te doen.

In de mail vragen wij u of uw gegevens nog kloppen.  Een overzicht van uw gegevens vindt u op uw profiel. Wilt u niet meer als woningzoekende bij WoningNet ingeschreven blijven staan, dan kunt u zelf uw inschrijving beëindigen in uw profiel.

Als u bent ingelogd, kunt u via Mijn WoningNet > Profiel nagaan wat de geldigheidsdatum is van uw registratie. Op verzoek kunt u een bevestiging ontvangen.


Uitleg ?

×
Maatschappelijke binding gemeente Waddinxveen voor starters

Bent u tussen de 18 en 29 jaar en woont u in Waddinxveen of heeft u in Waddinxveen gewoond?
Dan heeft u wellicht binding met de gemeente Waddinxveen.

Lees de volgende tekst goed door vóórdat u reageert op het woningaanbod!

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.