Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Urgenties en indicaties


Er zijn situaties waarin het noodzakelijk is dat u op zeer korte termijn verhuist. Alleen in zeer uitzonderlijke situaties kunnen mensen voorrang krijgen bij het zoeken naar een woning. Als u bijvoorbeeld ernstig ziek bent geworden en daardoor niet meer in uw huidige woning kunt wonen of vanwege het beëindigen van uw relatie in combinatie met de feitelijke/dagelijkse zorg voor uw minderjarige kinderen.

In de regio Midden Holland is er een gezamenlijke website om u te informeren over het proces rondom urgentie. Kijk hiervoor op www.urgentie.info.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik urgentie aanvragen?

In de regio Midden Holland is er een gezamenlijke website om u te informeren over het proces rondom urgentie. Kijk hiervoor op www.urgentie.info

Moet ik zelf op woningen reageren als ik een urgentie heb?

Wanneer u een urgentie heeft, moet u zelf reageren op het woningaanbod om in aanmerking te komen voor een huurwoning.

Voor de gemeenten Gouda en Waddinxveen: heeft u een urgentie met een standaard zoekprofiel, dan kunt u alleen met voorrang reageren op flatwoningen vanaf de 1e verdieping. U vindt de flatwoningen in het woningaanbod onder het type Appartement/Flat.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.