Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Let op!

Per 1 januari 2017 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42. Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38.035. Verdient u meer, dan maakt u minder kans op een sociale huurwoning.

Wel of niet inschrijven voor een sociale huurwoning?

Uw inkomen kan altijd veranderen en daarom is het  belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven bij WoningNet voor u zinvol is.

Meer informatie

Lees ook het algemene artikel over dit onderwerp.

Privacy

Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Regio Midden-Holland

Met een inschrijving in de Regio Midden-Holland kunt u reageren op sociale huurwoningen in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas.

Inschrijven bij WoningNet kost € 23. U kunt betalen via iDEAL.

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.