Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Belangrijke informatie voordat u zich inschrijft

Inkomensgrens voor sociale huurwoningen
Per 1 januari 2019 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42 per maand. Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend), waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38.035. Verdient u meer, dan heeft u geen recht op een sociale huurwoning.  

Uitzonderingen
In de regio Midden-Holland gelden uitzonderingen. Bij sommige woningen komen huishoudens met een hoger inkomen ook in aanmerking. Dit staat altijd vermeld in de woningadvertentie. Voordat een woning definitief wordt toegewezen, controleert de woningcorporatie uw inkomen.

E-mailadres als gebruikersnaam
Het is belangrijk dat u uw e-mailadres correct invult tijdens het inschrijven. Alle communicatie over uw inschrijving en reacties op het woningaanbod worden naar uw e-mailadres verzonden. Daarnaast is uw e-mailadres ook uw gebruikersnaam, waarmee u inlogt op de website om toegang tot uw persoonlijke gegevens. 

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen. 

Regio Midden-Holland
Met een inschrijving in de regio Midden-Holland kunt u reageren op sociale huurwoningen in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas.

 

Inschrijven bij WoningNet kost € 23. U kunt betalen via iDEAL.

Controleer e-mailadres
Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website live

Deze website van WoningNet regio Midden-Holland is vernieuwd en er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.