Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws van Regio Midden-Holland ?

Maatschappelijke binding gemeente Waddinxveen voor starters

10 oktober 2019
Bent u tussen de 18 en 29 jaar en woont u in Waddinxveen of heeft u in Waddinxveen gewoond? Dan heeft u wellicht binding met de gemeente Waddinxveen.

Woningzoekende laat van je horen!

26 september 2019
Zoek jij een huis? Dan ben je niet de enige. Het gaat niet goed met de woningmarkt in Nederland. Er is een groot tekort aan huizen, appartementen en kamers.

Vernieuwde website live

14 mei 2019
De website van regio Midden-Holland is verbeterd. Dit hebben wij gedaan om u nog beter te kunnen helpen. Een onderdeel van de verbeteringen is dat wij uw gegevens op een andere manier vastleggen. We vragen u daarom de gegevens bij uw inschrijving te controleren, omdat wij niet alles voor u konden...

WoningNet vernieuwd

13 mei 2019
Vanaf dinsdag 14 mei 2019 is WoningNet vernieuwd. Deze vernieuwing heeft gevolgen voor uw woningaanbieding(en).

Belangrijk bericht over uw historische reacties

24 april 2019
Dinsdag 14 mei 2019 gaan we over op een nieuw systeem. Vanaf 7 mei is het niet meer mogelijk om uw historische reacties van vóór mei 2019 in te zien bij Mijn reacties.

Peilen belangstelling

14 augustus 2018
WoningNet regio Midden-Holland start vanaf donderdag 16 augustus 2018 samen met de woningcorporaties in de regio met het peilen van belangstelling. Woningzoekenden krijgen vanaf dat moment uitsluitend een woningaanbieding nadat ze online hun belangstelling hebben doorgegeven.

Aanpassingen inkomen en website

18 juli 2016
Vanaf vandaag worden er enkele wijzigingen doorgevoerd waar u als woningzoekende mee te maken krijgt. Met deze aanpassingen willen wij u helpen om uw gegevens actueel te houden en proberen we nog beter aan te sluiten bij de huidige regelgeving.

Wijziging binding

Als gevolg van de doorvoering van de nieuwe huisvestingswet vervallen de huidige bindingen Bodegraven-Reeuwijk en regio Midden-Holland.

Uitleg ?

×
Maatschappelijke binding gemeente Waddinxveen voor starters

Bent u tussen de 18 en 29 jaar en woont u in Waddinxveen of heeft u in Waddinxveen gewoond?
Dan heeft u wellicht binding met de gemeente Waddinxveen.

Lees de volgende tekst goed door vóórdat u reageert op het woningaanbod!

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.