Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Belangrijk bericht over uw historische reacties

24 april 2019


Belangrijk bericht over uw historische reacties

Dinsdag 14 mei 2019 gaan we over op een nieuw systeem. Vanaf 7 mei is het niet meer mogelijk om uw historische reacties van vóór mei 2019 in te zien bij Mijn reacties.

Wat is een historische reactie?

Een historische reactie is een reactie waar u niet langer dan één jaar geleden op heeft gereageerd. Na de definitieve toewijzing van de woningen verdwijnen de eerder geplaatste reacties uit de lijst Lopende reacties en gaan ze naar de lijst Historische reacties. U ziet deze woning alleen terug in de lijst Historische reacties als u ook op de woning heeft gereageerd. 

Uw historische reacties uitprinten
Als u voor uw persoonlijke administratie een overzicht wilt van uw historische reacties, dan kunt u dit overzicht heel makkelijk via deze website uitprinten. Dit kan tot uiterlijk 6 mei. Volg hiervoor onderstaande stappen.

• Log in met uw registratienummer en wachtwoord
• Ga naar Mijn reacties
• Klik op het tabblad Historische reacties
• Klik op de rode button Print. U kunt vervolgens de verdere stappen van uw printer volgen om het overzicht uit te printen. 

De historische reacties na mei 2019
Vanaf 14 mei wordt uw lijst Historische reacties weer regelmatig aangevuld als u actief op het woningaanbod reageert. Ook de ingetrokken woningen waar u op heeft gereageerd, ziet u terug in de lijst Historische reacties.


Uitleg ?

×
Vernieuwde website live

Deze website van WoningNet regio Midden-Holland is vernieuwd en er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.