Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Peilen belangstelling

14 augustus 2018


Peilen belangstelling
WoningNet regio Midden-Holland start vanaf donderdag 16 augustus 2018 samen met de woningcorporaties in de regio met het peilen van belangstelling. Woningzoekenden krijgen vanaf dat moment uitsluitend een woningaanbieding nadat ze online hun belangstelling hebben doorgegeven. 

Wat verandert er voor mij?

Zodra u geselecteerd bent als kandidaat, krijgt u een e-mail om uw belangstelling te peilen. Bij belangstelling ontvangt u een voorlopige woningaanbieding. De aanbieding vervalt als u niet (op tijd) laat weten dat u belangstelling heeft.

Waarom moet ik mijn belangstelling doorgeven?


Wij begrijpen dat uw persoonlijke situatie plotseling kan veranderen. Dit kan er soms voor zorgen dat andere woningzoekenden langer moeten wachten op een woningaanbieding. Om onnodig wachten te voorkomen, peilen we eerst uw belangstelling. Uw reactie doorgeven is simpel, hou bij het reageren op woningen uw e-mailberichten goed in de gaten.
 

Uitleg ?

×
Vernieuwde website live

Deze website van WoningNet regio Midden-Holland is vernieuwd en er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.