Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vernieuwde website live

14 mei 2019


De website van regio Midden-Holland is verbeterd. Dit hebben wij gedaan om u nog beter te kunnen helpen. Een onderdeel van de verbeteringen is dat wij uw gegevens op een andere manier vastleggen. We vragen u daarom de gegevens bij uw inschrijving te controleren, omdat wij niet alles voor u konden aanpassen. U ziet alleen passend aanbod als u uw gegevens heeft gecontroleerd en alle panelen onder Mijn gegevens groen zijn.

Voortaan kunt u inloggen met uw e-mailadres
Logt u voor de eerste keer in op de vernieuwde website? Dan doet u dit nog met uw registratienummer. Daarna hoeft u alleen op bevestigen te klikken om uw e-mailadres te bevestigen. De volgende keer logt u dan in met uw e-mailadres. 

Reageren op advertenties
Een woning wordt minstens vijf dagen geadverteerd. Tot nu toe was dat altijd een week. In de woningadvertentie staat bij elke woning tot wanneer u kunt reageren. 

Voorrangsregelingen
Het is belangrijk dat u naar waarheid opgeeft of u een binding heeft met de regio of met een gemeente binnen de regio Midden-Holland. Als dit niet klopt, krijgt u niet de juiste woningen in uw passend aanbod. Om bindingen te verwerken, moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Voorrangsregelingen vult u dit in.  

Als u geen binding heeft, klikt u toch even op wijzigen en opslaan zodat het paneel Voorrangsregelingen groen wordt. 

Woonwensen invullen
We konden uw woonwensen niet mee verhuizen. Het is daarom belangrijk om opnieuw uw woonwensen in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Woonwensen vult u uw wensen in. 

Betaling via Buckaroo
Wij incasseren de inschrijfkosten namens de regio Midden-Holland via Buckaroo. De naam Buckaroo ziet u daarom terug op uw bankafschrift. 

Digizine
Met een gratis abonnement op het Digizine wordt het zoeken naar woningen nog eenvoudiger. Het Digizine is een e-mail met maximaal 10 sociale huurwoningen die passen bij uw inschrijfgegevens en die volledig voldoen aan uw woonwensen. Op de website ziet u of er nog meer passende woningen voor u zijn. Als uw abonnement actief is en er nieuw passend aanbod voor u is, ontvangt u het Digizine elke dinsdag en vrijdag in de avond per e-mail. 

Voornaam invullen
Er is een veld bijgekomen om uw voornaam in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Huishoudsamenstelling en inkomen vult u uw voornaam en die van uw eventuele medeaanvrager en/of kinderen in. 

Huidige woonsituatie
Het is belangrijk dat u aangeeft of u op dit moment zelfstandig woont en na verhuizing een woning leeg achter laat in de regio Midden-Holland. Uw bewonersduur en of u zelfstandig woont zijn gegevens die invloed hebben op de positie die u krijgt op de kandidatenlijst na selectie. Voor deze gegevens moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Huidige woonsituatie vult u dit in. 

Heeft u nog vragen? 
Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de woningcorporaties.

 

 

Uitleg ?

×
Maatschappelijke binding gemeente Waddinxveen voor starters

Bent u tussen de 18 en 29 jaar en woont u in Waddinxveen of heeft u in Waddinxveen gewoond?
Dan heeft u wellicht binding met de gemeente Waddinxveen.

Lees de volgende tekst goed door vóórdat u reageert op het woningaanbod!

 

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.