Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vernieuwde website live

14 mei 2019


De website van regio Midden-Holland is aangepast. Dit hebben wij gedaan om u nog beter te kunnen helpen. De belangrijkste wijzigingen zetten wij hieronder voor u op een rijtje. We vragen u verder om de gegevens bij uw inschrijving aan te vullen. Belangrijk: Alle panelen onder Mijn gegevens moeten groen zijn om uw passend aanbod juist te zien.

Inloggen met uw e-mailadres
Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres als gebruikersnaam en niet meer met uw registratienummer. U hoeft alleen op bevestigen te klikken als u voor de eerste keer inlogt met uw registratienummer. Als uw e-mailadres wordt gebruikt bij meerdere inschrijvingen en dus niet uniek is, blijft u inloggen met uw registratienummer.

Reageren op advertenties
Een woning wordt minstens vijf dagen geadverteerd. Tot nu toe was dat altijd een week. In de woningadvertentie staat bij elke woning tot wanneer u kunt reageren.

Voorrangsregelingen
Het is belangrijk dat u naar waarheid opgeeft of u een binding heeft met de regio of met een gemeente binnen de regio Midden-Holland. Als dit niet klopt, krijgt u niet de juiste woningen in uw passend aanbod. Om bindingen te verwerken, moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Voorrangsregelingen vult u dit in. 

Als u geen binding heeft, klikt u toch even op wijzigen en opslaan zodat het paneel Voorrangsregelingen groen wordt.

Woonwensen invullen 
We konden uw woonwensen niet mee verhuizen. Het is daarom belangrijk om opnieuw uw woonwensen in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Woonwensen vult u uw wensen in. 

Betalingen via Buckaroo
Wij incasseren de inschrijfkosten namens regio Midden-Holland via Buckaroo. De naam Buckaroo ziet u daarom terug op uw bankafschrift.

Digizine
Met een gratis abonnement op het Digizine wordt het zoeken naar woningen nog eenvoudiger. Het Digizine is een e-mail met maximaal 10 sociale huurwoningen die passen bij uw inschrijfgegevens. Op de website ziet u of er nog meer passende woningen voor u zijn. Als uw abonnement actief is en er nieuw passend aanbod voor u is, ontvangt u het Digizine elke dinsdag en vrijdag in de avond per e-mail.

Voornaam invullen
Er is een veld bijgekomen om uw voornaam in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Huishoudsamenstelling en inkomen vult u uw voornaam en die van uw eventuele medeaanvrager en/of kinderen in. 

Huidige woonsituatie
Het is belangrijk dat u aangeeft of u op dit moment zelfstandig woont en na verhuizing een woning leeg achter laat in de regio Midden-Holland.Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Huidige woonsituatie vult u dit in. 

Heeft u nog vragen? 
Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de woningcorporaties.


 

Uitleg ?

×
Vernieuwde website live

Deze website van WoningNet regio Midden-Holland is vernieuwd en er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.